Keressük együtt a megoldást!

Gyógytorna Megoldás Kft.

Apáthy István utca 12.
1083 Budapest
06/20/9/ 612-511
sikerlesz@gmail.com

Pulzáló Mágnesterápia

Mára a nyugati orvoslás is ráébredt arra, hogy hatékonyan csak akkor képes segíteni a betegeken, ha a hagyományos kezelésen túl a páciens szervezetének öngyógyító mechanizmusait is serkenti. Ez tesz képessé bennünket arra is, hogy a betegségeket megelőzzük. Sokéves kutatás eredményeként az Oxford Medical Institut áttörő eredményt ért el a mikrokeringés javításában a pulzáló mágneses mező segítségével.

A mágneses terápia szerepet játszik az immunrendszer erősítésében, a szervezet öngyógyító funkcióinak aktivizálásában. Kimutatták, és kutatások folynak annak alátámasztására, hogy műtétek után és egyéb sérülések gyorsabb regenerálására is kitűnően alkalmas a terápia. Sikerének, valamint eredményességének köszönhetően számos orvosi praxisban és kezelőközpontban kerül orvosi alkalmazásra.

A mágneses erőtér-kezelés tehát kiegyenlíti a szervezet átmeneti vagy tartós energiahiányát. A kezelés káros hatások nélkül, a Föld mágneses térerejét nem meghaladó értéken történik.

A pulzáló mágneses készülékkel történő kezelés jelentőségét számos forrás igazolta, melyekben elsősorban a hajszálerek mikrokeringésének javításáról – ezáltal a táplálék gyorsabb felszívódásáról és a salakanyagok ürülésének javulásáról – számoltak be.

 Fotó: impulser.com

Bioreguláción alapuló pulzáló elektromágneses készülék:

A készülék az alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses mezők segítségével képes az emberi testet minden mellékhatás nélkül befolyásolni, így a teljes test mélyszöveti masszázsa megvalósítható. Továbbá a pulzáló mágneses mező megfelelő alkalmazása az anyagcserét és a vérkeringést élénkíti, fokozza a nyirokmasszázst, és növeli a szövetek oxigénellátását.

A rendszeres és szakszerű terápiás alkalmazással több forrásban gyors gyógyulásról számoltak be sérüléseknél, csonttöréseknél, gyulladásoknál, valamint reumatikus megbetegedéseknél. Az akut és krónikus fájdalmakat szintén gyorsabban enyhítheti. Emellett külön megemlítendő, hogy a mágneses mezővel történő kezelés lényegesen csökkenti és – bizonyos esetekben és körülmények között – feleslegessé teszi a fájdalomcsillapítók használatát.

Forráswww.impulser.com

Flag Counter