Keressük együtt a megoldást!

Gyógytorna Megoldás Kft.

Apáthy István utca 12.
1083 Budapest
06/20/9/ 612-511
sikerlesz@gmail.com

Polarizált Fényterápia

Az elmúlt évek során igazolást nyert, hogy a polarizált fényterápia alkalmas krónikus bőrbetegségek, nagy kiterjedésű hámhiányok, reumás tünetek és sok minden egyéb kóros elváltozás eredményes kezelésére. Kutatási tapasztalatok alapján állítjuk, hogy a bőrön keresztül a fény képes a természetes védekező mechanizmusok mobilizálására.

Vizsgálati eredmények és a kezelések során nyert eddigi tapasztalatok szerint a fényterápia alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át a súlyos betegségekig terjed. A polarizált fényterápia hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, az állóképesség növelésére. Használata segíthet az embereknek a vírusos és a bakteriális fertőzésekben, a sok éven át szenvedést okozó migrének és más eredetű fejfájások enyhítésében vagy megszüntetésében, sőt még az influenza elkerülésében akár járványos időszakban is.

 Fotó: impulser.com

Az eddigi tapasztalatok alapján javítja a koncentrálóképességet, ezért diákoknak vizsgák előtt, üzletembereknek, menedzsereknek tárgyalás vagy fontos előadás előtt ajánlható használata, hiszen serkenti az agy vér- illetve oxigénellátását, azaz javítja az agy működését.  Hasonlóan a már sokak által ismert és használt gyógyító lámpákhoz, az Impulser is kiválóan alkalmas sebek begyógyítására, a teljes testre kiterjedő vagy lokálisan jelentkező reumatikus fájdalmak enyhítésére, pszoriázis, öregedési foltok és egyéb bőrproblémák kezelésére, továbbá sportsérülések és kiterjedt égési sérülések gyógyítására. Az eddigi tapasztalatok szerint hatására több esetben felszívódtak a zsírdaganatok.

A polarizált fény használata ajánlott azoknak, akik tenni szeretnének valamit egészségük megőrzése, szervezetük erősítése, sejtjeik fiatalon tartása, illetve – betegség esetén – gyógyulásuk érdekében. A teljes test kezelése serkenti a természetes védekező mechanizmusokat, ezért ajánlható a rendszeres használat a betegséget megelőző, vagy a gyógyulást gyorsító céllal is.

A kezelés nem kötött korhatárhoz.

Forráswww.impulser.com

Flag Counter